Angelina Jolie razkrila, da sta morali hčerki na operacijo

Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie
"Razumeta, da so prestajanje zdravstvenih izzivov, boj za življenje ter ozdravitev nekaj, na kar si lahko ponosen.“
Oglej si celoten članek

Time je v nedeljo, na dan žena, objavil esej igralke Angeline Jolie, v katerem je razkrila, da sta morali njeni dve hčerki, Zahara in Shiloh, pod nož. Mlajša od sester je imela poseg na kolku, s čim se je borila Zahara, pa zvezdnica ni razkrila. 

"Zadnja dva meseca sem bila s starejšo hčerko zaradi operacij večkrat v bolnišnici, pred nekaj dnevi pa se gledala njeno mlajšo sestro, ki je morala na operacijo kolka,“ je zapisala Jolie in dodala, da sta ju hčerki spodbudili, da napiše te vrstice. "Razumeta, da so prestajanje zdravstvenih izzivov, boj za življenje ter ozdravitev nekaj, na kar si lahko ponosen," še pravi igralka.

V teh časih se je pokazalo tudi, kako pomembna je družina. "Gledala sem, kako moje tri hčerke skrbijo ena za drugo. Najmlajša je s sestro opazovala medicinsko osebje, naslednjič pa jim je pomagala. Gledala sem, kako so moja dekleta vse izpustila iz rok in druga drugo postavila na prvo mesto in ob tem, da lahko pomagajo tistim, ki jih ljubijo, občutila veselje.“

Na koncu je igralka še pohvalila pogum svojih deklet. "Gledala sem tudi, kako so se pogumno zoperstavljala svojim strahovom. Vsi poznamo trenutek, ko nam nihče ne more pomagati, in takrat je vse, kar lahko storimo, to, da zapremo oči in dihamo,“ še pravi Angelina, ki je v eseju še razkrila, da so Shiloh in Zahari na pomoč seveda priskočili tudi njuni bratje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.