Angelina Jolie se vrača v Bosno

Foto: Žurnal24 Angie je tudi v Bosni poskrbela za begunce. (Foto: Flynet)
Igralka Angelina Jolie naj bi se konec septembra vrnila v Bosno in Hercegovino, natančneje v kraj Rogatica, kjer trenutno gradijo hišo, ki jo je zvezdnica donirala beguncem.
Oglej si celoten članek

Bosanski mediji poročajo, da bo Angelinina hiša, kot so poimenovali objekt, ki ga igralka poklanja beguncem, končana konec septembra. Svečanega odprtja naj bi se udeležila tudi Angelina, zato se v Rogatici že pripravljajo na zvezdniški prihod.

 

Angie je Rogatico z Bradom Pittom sicer obiskala že aprila lani, ko se je dogovarjala za gradnjo hiše, v kateri naj bi bilo beguncem na razpolago 14 stanovanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.