Angelina Jolie tepla Brada Pitta?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nove govorice. Angelina Jolie menda prava "zlohotnica".
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie želi ločitev, ker se ne strinja z vzgojnimi metodami svojega moža Brada Pitta, ki ima menda težave z izbruhi jeze. Nazadnje naj bi udaril Maddoxa, in sicer na letu iz Francije v ZDA. Ta govorica se je izkazala za neresnično. Na letalu je bila namreč kamera in posnetek je dokazal, da je Pitt, vsaj v tem primeru, nedolžen.

Sedaj pa so se pojavila nova namigovanja. Če gre verjeti zlobnim jezikom, je bila Angelina tista, ki ima težave z jezo, njena žrtev pa niso bili otroci, ampak Pitt, poroča Vip.

Kakor koli že, par se bo srečal na sodišču, kjer se bosta borila za skrbništvo na otroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.