Angelina Jolie v Ukrajini bežala na varno

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Slavna igralka med obiskom oblegane države nepričakovano doživela vsakdanji strah njenih prebivalcev.
Oglej si celoten članek

Holywoodska igralka Angelina Jolie se je v vlogi posebne ambasadorke ZN za begunce te dni mudila v Ukrajini. V soboto je obiskala mesto Lvov na zahodu države. To velja za relativno varno, a je bilo v preteklih tednih že tarča ruskega obstreljevanja. Obiskala je otroke v bolnišnici. Kasneje je, oblečena v široka oblačila, zavila tudi v neko kavarno in tam rade volje delila avtograme presenečenim obiskovalcem.

Nato so se oglasile sirene pred letalskim napadom. Na medmrežju je zaokrožil posnetek, kako 46-letnica s spremstvom in v družbi domačinov po stopnicah hiti na varno proti nekaj sto metrov oddaljenemu zaklonišču. Njena spremljevalka je med tekom v nekem trenutku prosila snemalca, naj preneha. Na koncu posnetka je zvezdnica uspešnice Lara Croft: Tomb Raider vendarle z nasmehom pomahala proti eni od kamer in na vprašanje zatrdila, da je vse v redu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.