"Angelina me je razočarala"

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Igralka Winona Ryder je medijem razkrila, da se je pred desetimi leti hotela spoprijateljiti z Angelino Jolie, s katero sta takrat snemali film Nore in svobodne. A Angie jo je zelo razočarala.
Oglej si celoten članek

Winona je pred kratkim priznala, da si je nekoč zelo želela postati prijateljica z Angelino Jolie, a jo je ta razočarala s svojim hladnokrvnim vedenjem. S 35-letno igralko se je želela zbližati med snemanjem filma Nore in svobodne pred enajstimi leti.

 

"Spomnim se, da sem takrat mislila, da bova postali prijateljici, a ona je name gledala samo skozi moj lik. V meni je videla Susanno in ne Winono. Nekako se je distancirala od mene in vseh drugih igralcev," je pojasnila 39-letna zvezdnica in dodala, da ji je bilo pozneje v Angelinini družbi zelo dolgočas.

 

Foto: Žurnal24 Brittany Murphy

V omenjenem filmu je zaigrala tudi zdaj že pokojna Brittany Murphy, s katero pa se je Winona spoprijateljila že prej. Njena smrt jo je zelo prizadela, zato vse odtlej ne more pogledati omenjenega filma, v katerem Brittanyjin lik naredi samomor. "Filma zdaj preprosto ne morem gledati, saj Brittany v njem umre. Z njo sem si bila zelo blizu, preden je umrla."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.