Angelina meni, da bo kmalu mrtva

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Angelina Jolie naj bi že sestavila seznam ciljev, ki jih želi pred smrtjo uresničiti.
Oglej si celoten članek

Viri blizu Angelini Jolie trdijo, da igralka ne verjame, da bo dočakala 45 let.

Četudi se trudi za svoje zdravje, meni, da ji je ostalo še največ pet let življenja. Njena mati je umrla za rakom in test je pokazal, da je verjetnost, da bo tudi ona zbolela za rakom na dojkah ali maternici, zelo visoka. Lepotici so preventivno že odstranili obe dojki, to pa Angie menda kljub temu ni povrnilo optimizma.

Da bi leta, ki so ji ostala, izkoristila čim bolje, naj bi 38-letnica že začela sestavljati seznam ciljev, ki jih želi pred smrtjo še doseči, piše 24sata, ki citira ameriški tabloid.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:18 12. November 2013.

    mene tudi lahko zgazi avto, pa se zato še ne bom izogibala prehodom za pešce. odstranila si je joške, da …

  • 12:10 14. Oktober 2013.

    ženska že halucinira in klati neumnosti.....

  • 10:54 14. Oktober 2013.

    Škoda, da je mal fuknjena!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.