Angelina tik pred živčnim zlomom: Obtožbe so jo zlomile

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angie je Brada Pitta prosila za pomoč.
Oglej si celoten članek

Anonimni vir je medijem razkril, da se Angelina Jolie v zadnjem času ne počuti dobro in da je tik pred tem, da se zgrudi. Ločitev, skrb za šest otrok, pritisk javnosti in za piko na i še sramotna poročanja, da njena ekipa med kastingom za film First They Killed My Father kruto ravnala z revnimi kamboškimi otroki, kar je igralka javno zavrnila. 

Vse to naj bi bilo za zvezdnico preveč, zato se je menda po pomoč obrnila k svojemu nekdanjemu soprogu Bradu Pittu. Ta se na njeno prošnjo menda ni odzval z veliko mero razumevanja. "Prepričan je, da ji je pomemben le denar. Dovolj ima tega, da je v podrejenem položaju in da mora prositi, da lahko vidi otroke,“ je dejal vir in dodal, da je 53-letnik edini, ki ji lahko pomaga. "Nič čudnega, da pogreša njegovo podporo,“ še pravi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.