Angelina uničuje svoje zdravje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Angelia Jolie zavrača hrano.
Oglej si celoten članek

Ločitveni stres je načel Angelino Jolie. Radaronline poroča, da igralka skorajda nič ne je, na dan pa pokadi približno dve škatlici cigaret. "Je v stresu in ves čas jo skrbi. Zaradi kajenja je izgubila apetit, a že zdaj jo je sama kost in koža. Obrokov res ne bi smela preskočiti,“ pravi vir.

Joliejeva naj bi se sicer tolažila z igralcem Johnnyjem Deppom,
ki ga Pittovi otroci menda že kličejo očka. Brad svojih otrok skorajda ne vidi. Upal je, da bo z njimi lahko preživel dan zahvalnosti, a Angelina je ostala neomajna. Tudi Shiloh, ki je na očeta zelo navezana, mame ni uspela prepričati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:36 30. November 2016.

    In kaj nas to koji k\s\sbriga ! Crkne naj , če noče žrt !

  • 18:24 28. November 2016.

    Kaj res verjamete vsemu kar objavi rumeni tisk, še posebej internetni ?

  • 13:58 28. November 2016.

    To me pa zelo čudi!? Vse si je dala odrezatisamo,da nebi zbolela za rakom!! Čudno,da ji kajenje ni škodljivo!? Naj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.