Angelini Jolie 14-letna hčerka Zahara ukradla šov

Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie Foto: Profimedia angelina jolie
Shiloh bi rada bila fant, Zahara pa ne bi mogla biti bolj damska.
Oglej si celoten članek

Ko na rdečo preprogo stopi Angelina Jolie, so vse oči uprte v njo, a 44-letnica je dobila konkurenco, in to iz lastne družine. Na premiero drugega dela filma Zlohotnica v Londonu je namreč prišla v spremstvu svojih mlajših štirih otrok, med njimi je bila tudi 14-letna Zahara, ki je zablestela v čudoviti sivi večerni obleki.

Tako kot Angelina je tudi najstnica, ki jo je igralka posvojila iz Etiopije, nosila kreacijo blagovne znamke Ralph & Russo. Zahara se zanima za modo. Kot piše People, je lepotička že oblikovala svojo prvo kolekcijo nakita. Pri tem ji je pomagal zlatar, ki mu Angelina najbolj zaupa -  Robert Procop. Njena kolekcija bo v ZDA naprodaj od novembra dalje, celoten izkupiček od prodaje pa bo Zahara darovala varni hiši v Los Angelesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.