Angelini popustili živci

Foto: Žurnal24 Jolie in Pitt
Angelina Jolie naj bi znorela, ker je Brad Pitt želel svoji prijateljici Courteney Cox ponuditi ramo, na kateri bi se lahko razjokala.
Oglej si celoten članek

Igralka Angelina Jolie velja za eno najlepših, če ne celo najlepšo žensko Hollywooda. Kljub temu je temnolaska zelo negotova in izjemno ljubosumna.

Zdaj je v hiši Jolie-Pitt menda spet počilo. Razlog je Courteney Cox, ki je sredi ločitvenega postopka in preživlja težke čase. Brad naj bi svojo dobro prijateljico poklical in ji ponudil pomoč. Ko je Angie to izvedela, ji je počil film. Zvezdnica je namreč mnenja, da poskuša Brad s Courteneyjino pomočjo spet navezati stike s svojo nekdanjo ženo Jennifer Aniston, zato je svojemu življenjskemu partnerju prepovedala vsakršne stike z nekdanjimi prijatelji.

Ko sta bila Brad in Jennifer še poročena, sta se z Davidom Arquettom in Coxovo veliko družila. Prijateljstvo so poskušali ohraniti tudi po ločitvi, zato se je Bradu zdelo samoumevno, da svojo prijateljico pokliče. "Rekel ji je: 'Vem, kako se počutiš. Poznam bolečino, ki jo čutiš.' Tolažil jo je, kot prijatelji tolažijo drug drugega," je izdal vir in dodal, da je bil Brad menda zelo presenečen nad Angelininim odzivom. "Poskušal jo je pomiriti, a brez uspeha. Angelina je namreč prepričana, da Courteney o njej že več let širi laži," še pravi vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.