"Angelinin film je za v smeti"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Angelinin režijski prvenec V deželi krvi in medu v Banjaluki ne bo doživel svoje premiere 16. februarja, kot je bilo predvideno.
Oglej si celoten članek

"Kdo bo to gledal tukaj, kdo?! Angelininega filma se ne more predvajati v Republiki Srbski, ravno tako kot se ne more filmov Emirja Kusturice v Sarajevu," je prepričan Vladimir Ljevar, lastnik in direktor Palasa, edinega kinematografa v Banjaluki, poleg tega pa dodal še svojo osebno kritiko: "Ogledal sem si ga in je za v smeti, tudi če pustimo ob strani dejstvo, da Srbom s prstom vrta v oko."

Sicer ni uradnih informacij, da bi v Republiki Srbski prepovedali predvajanje Angelininega filma V deželi krvi in medu, ki govori o posilstvih žensk v srbskih taboriščih, vendar prav gotovo ni pričakovati premiere 16. februarja, kot je bila napovedana za preostala mesta v Bosni in Hercegovini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 7. Februar 2012.

    Kot pravijo: RESNICA BOLI.... Bosanske pravoslavce verjetno tudi, saj je nekdo uprizoril tisto, kar se je v resnici dogajalo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.