Angelinin vrtoglav razporek

Foto: Žurnal24 Mnenja o Angelinini obleki so deljena. Nekateri so bili navdušeni, drugi pač ne. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ne le da se je Angelina Jolie pojavila v Cannesu in s poljubi razveselila svojega Brada Pitta. S sprehodom po rdeči preprogi je razveselila tudi številne moške.
Oglej si celoten članek

Par, ki je očitno premagal krizo, je na premieri filma Inglourious Basterds imel oči le drug za drugega. Z roko v roki sta se sprehodila mimo fotografov in si namenila ljubeče poglede. Poglede fotografov pa je bolj kot to pritegnila Angelinina obleka, Versacejeva kreacija z visokim razporkom.

Par si je na rdeči preprogi vzel čas za pogovor z Robertom Pattinsonom, s katerim sta se spoznala na torkovi večerji. "Pogovarjali so se na hodniku. Ni bilo videti, da se dobro poznajo, kljub temu pa je bil pogovor prijateljski," je o torkovi večerji povedal neimenovan vir iz restavracije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.