Angelinina je najbolj seksi

Foto: Žurnal24 Lepotico tetovaže še polepšajo.
Slavne osebe pogosto odkrivajo svoje tetovaže. Bralci so izbrali tiste, ki imajo najlepše.
Oglej si celoten članek

Tetovažam se malokdo upre, svoje telo si z njimi tako okrasijo tudi slavni. Priljubljena spletna stran Vanishing Tattoo je izbrala 25 znanih osebnosti, ki imajo najlepše mojstrovine.

Pred vsemi je igralka Angelina Jolie, ki jo krasi kitajski zmaj, tiger in različni napisi. Takoj za njo je pevka Rihanna, ki ima zvezdice po vratu in delu ramen, na prsih ima dve pištoli, na bokih pa napis v hebrejščini.

Igralko Megan Fox, največjo posnemovalko Angie, so bralci uvrstili šele na tretje mesto. Njena tetovaža je citat slavnega Shakespeara, ki bi se v prevodu glasil takole: Vsi se bomo smejali zlatim metuljem. Krasi jo še podoba Marilyn Monroe.

Med prvih pet sta se uvrstila še nogometaš David Beckham, ki ima na hrbtu velik križ in imena soproge in otrok, za njim pa je nekoliko diskretna igralka Jessica Alba. Še pred kratkim je imela metulja, ki ga je zamenjala za lotosov cvet na zapestju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.