Angelinina noga hit na spletu

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Čeprav je oskarjev večer pripravljen v čast filmskim nagrajencem, je bila desna noga Angeline Jolie tista, ki je postala zvezda večera.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie oziroma predvsem njena desna noga je po nedeljski podelitvi oskarjev postala prava senzacija. Zvezdnica, ki je na oskarjevi rdeči preprogi blestela v dolgi, črni Versacejevi obleki, pri tem pa skozi razporek razkazovala svojo dolgo desno nogo, je namreč postala tema številnih razprav.

Med drugim so njeni oboževalci še pred koncem podelitve v čast njeni nogi ustvarili stran na Twitterju @AngiesRightLeg (Angiejina desna noga, op. a.), ki ima že več kot 17 tisoč sledilcev. Razvnela se je razprava, v kateri so nekateri njeno dolgo, bledo nogo označili za seksi, drugi pa za presuho, na strani pa so se pojavili tudi številni zabavni tviti. "Pogovorila sem se z levo nogo. Vse je v redu. Na naslednjih Oskarjih bo ona pokukala skozi razporek. Vesela sem, da sem vas sinoči spoznala. Morate priznati, da sem res vražje dobra noga," se je glasil eden izmed njih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:41 28. Februar 2012.

    bedno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.