Angie boleha za smrtonosno boleznijo?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški tabloid National Enquirer je pred dnevi objavil šokantne trditve o zdravstvenem stanju Angeline Jolie.
Oglej si celoten članek

Angelina Jolie naj bi imela že dolga leta hepatitis C. "Izčrpana Angelina Jolie kaže simptome smrtonosnega hepatitisa C in njeni prijatelji se bojijo, da bo krhka lepotica morda potrebovala presaditev jeter,“ navaja tabloid, ki sicer svoja natolcevanja gradi na tem, da je Angie bolezensko vitka, saj naj bi tehtala komaj 43 kilogramov, poleg tega pa naj bi se zvezdnica pred nekaj dnevi na misiji Združenih narodov v Turčiji zgrudila.

Angie naj bi se sicer okužila z nevarno boleznijo že v času svoje divje mladosti, ki so jo zaznamovale droge in tetovaže, še navaja omenjeni tabloid. Celotna zadeva pa naj bi močno bremenila tudi njenega zaročenca Brada Pitta, s katerim naj bi zaradi njenega zdravstvenega stanja tudi prestavljala poroko.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.