Angie in Jen se spet borita za istega moškega

Foto: FameFlynet/Žurnal24
Foto: FameFlynet/Žurnal24
Ne boste verjeli, kdo je najboljši prijatelj Jennifer Aniston!
Oglej si celoten članek

Oče Angeline Jolie, igralec Jon Voight, je menda najboljši prijatelj Jennifer Aniston. Njuno prijateljstvo je menda tako tesno, da že krožijo šale, da bo Voight 45-letnico kmalu posvojil.

Anistonova je pred kratkim priznala, da se tako z zasebnimi vprašanji kot tudi s vprašanji o karieri že več let obrača na Voighta, česar Angie do nedavnega ni vedela.

Ko je za prijateljstvo izvedela, naj bi znorela in svojega očeta, s katerim v preteklosti ni imela stikov, o trditvah Anistonove dobro izprašala. Voight naj bi ji odgovoril, da ga je Anistonovo poklicala in povprašala po počutju večkrat kot ona, zato ne vidi razlogov, zakaj bi se moral prijateljstvu odpovedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.