Angie jé pajke in žuželke

Foto: Žurnal24 Angelina Jolie je zavrnila namigovanja o vlogi. (Foto: Reuters)
Igralka Angelina Jolie je razkrila, da si kdaj privošči tudi posebne kulinarične specialitete.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim je igralka Salma Hayek izjavila, da redno uživa žuželke, zaradi katerih se ji slina cedi iz ust, sedaj pa je priznala še Angelina Jolie, da tu in tam poje kakšnega pajka.

Vznemirjena zaradi obtožb, da je boječa in nagnjena k dramatičnim izbruhom, se Angie brani z izjavami, da je odvisna od adrenalina ter da se ničesar ne boji. Kot dokaz je navedla, da je leta 2001 med snemanjem filma Tomb Raider v Kambodži jedla žuželke.

"Obožujem pajke in žuželke, sploh se jih ne bojim in zagotovo nisem boječ tip ženske. Nekaj hroščev sem pojedla v Kambodži in s tem nimam težav. Da me ničesar ni strah, to kdaj pokažem s kakšno neumnostjo, kar dokazujejo številne brazgotine," je povedala neustrašna igralka, ki sicer obožuje snemanje akcijskih prizorov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.