Angie ljubosumna na Diane

Foto: Žurnal24 Angie se boji za svojo zvezo.
Angelina Jolie naj bi bila na moč ljubosumna na Bradovo soigralko Diane Kruger.
Oglej si celoten članek

Diane Kruger © Flynet/JLP

 
Brad Pitt z režiserjem Quentinom Tarantinom snema film Inglorious Bastards, v katerem igra tudi lepa Nemka Diane Kruger , ki je nase prvič opozorila v filmu Troja. Pitt in lepotica se menda odlično razumeta, zato tudi med odmori tičita skupaj. Angelini je njuno prijateljstvo zato trn v peti, in to že od septembra, ko sta se Brad in samska Diane v Berlinu dobila na poslovni večerji. "Spila sta več steklenic vina. Bilo je več kot očitno, da se zabavata," je izdal Mimmo Bianco , lastnik italijanske restavracije, v kateri sta zvezdnika obedovala.

Angelino so razjezili tudi časopisni članki, v katerih Diane vzdihuje, kako se veseli snemanja. "Ko sem igrala v Troji, sem bila še poročena. Tako se veselim skupnih prizorov z Bradom," je za neki nemški časnik povedala Krugerjeva, ki je nekaj časa prijateljevala z zvezdnikom serije Simpatije Joshuo Jacksonom .

Jennifer Aniston , ki jo je Brad zapustil, ko je na snemanju spoznal čutno Angie, pa se močno zabava. "Jen je nad dramo v hiši Jolie-Pitt navdušena. Privošči ji čustva, ki jih je nekoč zaradi nje preživljala tudi sama," je izdal vir.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.