Angie ne prenaša Bradovih prdcev

Foto: Žurnal24 angelina jolie brad pitt flynet 201008
Očitno celo prdci najbolj seksi moškega na svetu ne dišijo ravno najlepše. Brad Pitt si zadnje čase namreč zelo rad privošči artičokin koktajl, zaradi česar naj bi jih spuščal kot zmešan.
Oglej si celoten članek

Po besedah bližnjih prijateljev je Bradova privrženost koktajlom iz artičok postala resna težava, saj Angelina ne more več prenašati njegovih izpušnih plinov.

 

"Brad je bil vedno nor na doma narejene koktajle. Nad njimi je tako navdušen, da vedno znova ustvarja nove recepte in okuse," je razkril neimenovani vir in dodal, da ima Bradov hobi že nekaj časa precej negativen vpliv na zvezo z Angie.

 

"Ker zaužije veliko artičok, ga stalno napenja, to pa Angelino spravlja ob pamet. Prišlo je celo do te točke, da Angie spi v drugi sobi," je razkril še en prijatelj, ki je seznanjem s "težavami" Brangeline.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.