Angleški zvezdnik v oblakih vidi obraz pokojne hčerke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Z ženo verjameta, da ju hčerka gleda iz nebes.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški nogometaš Ashley Cain je pred dobrim tednom izgubil osemmesečno hčerko Azaylio. Zvezdnik, ki je nekoč nastopil tudi v MTV-jevem resničnostnem šovu Ex on the Beach, je sedaj objavil posnetek oblakov, v katerih je prepoznal obrazek pokojne hčerke.

"Nekdo mi je poslal posnetek zaslona moje zgodbe (na Instagramu, op. avt.), ko sem zunaj tekel, in nisem mogel verjeti očem. Trenutno me nebo navdaja z veliko miru. Od žarečega nočnega oranžnega neba do oblakov, v katerih vidim hčerin obraz. Prej se nebu nisem posvečal, sedaj pa pogostokrat pogledujem gor, proti nebesom, in se pogovarjam s hčerko. Kot bi mi kazala znake, da me posluša. Veliko vas pravi, da me bo vedno varovala. V to verjamem,“ je zapisal ob fotografiji.

Za deklico je bila usodna levkemija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.