Ani Klašnja ni zrasel le trebušček

Foto: Saša Despot jernej kozan, anja klašnja Foto: Saša Despot jernej kozan, anja klašnja Foto: Saša Despot anja klašnja Foto: Saša Despot anja klašnja Foto: Saša Despot anja klašnja Foto: Saša Despot anja klašnja, marjetka vovk
Ana Klašnja je v sinočnji finalni oddaji blestela v prelepi črni obleki, ki je lepo razkrival njen nosečniški trebušček in bogat dekolte.
Oglej si celoten članek

Da je naša lepa balerina noseča, so elegantno razkrili med oddajo Slovenija ima talent v začetku novembra.

"Gledam te zadnje čase. Nekam žariš! Se s tabo kaj dogaja?" jo je vprašal voditelj šova Peter Poles, Vid Valič pa je bil bolj direkten: "Če so najine informacije prave, za to mizo ne sedite štirje, ampak vas je baje pet!" 

Plesalka je na pol v smehu na pol v solzah potrdila, da pod srcem nosi otroka. "Ja, že od samega začetka nas je pet za to mizo. To tudi pojasnjuje, zakaj sem tako čustvena, zakaj toliko jokam. Zato, ker bomo dobili dojenčka!"

Dojenček se bo rodil spomladi. Lahko rečemo, da bo zagotovo zelo talentiran za ples. Otrokov oče je namreč plesalec Miha Krušič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:47 14. December 2015.

    tale mali bo pa znal plesat....

  • 18:07 14. December 2015.

    Zize ma skor take že k turbo angelček

  • 17:10 14. December 2015.

    Kakor tisočletja pred nami in tisočletja za nami....................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.