Aniston razkrila, o čem se je s Perryjem pogovarjala na dan njegove smrti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jennifer Aniston si je na dan Perryjeve smrti z njim dopisovala.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston je v pogovoru za Variety razkrila, da si je 28. oktobra, na dan, ko je umrl, dopisovala z Matthewem Perryjem. "Bil je srečen. Bil je zdrav. Prenehal je s kajenjem. Postajal je fit. Bil je srečen, to je vse, kar vem," je povedala igralka, ki je bila v seriji Prijatelji njegova soigralka. "Z njim sem si tistega jutra dopisovala, z duhovitim Mattyjem. Ni imel bolečin. Ni se boril. Bil je srečen," je še dejala in dodala: "Želim, da ljudje vedo, da je bil res zdrav. Bil je na misiji. Trdo je delal. Res je imel za sabo velik izziv. Zelo ga pogrešam. Vsi ga. Kako nas je spravljal v smeh ..."

Perryja so konec oktobra našli mrtvega v džakuziju. Vzrok smrti še ni znan, govori se, da se je utopil. V njegovi krvi niso našli sledov drog, na bolj podrobne toksikološke preiskave je treba še počakati. To je njegova zadnja fotografija, posneta v javnosti. 
 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.