Anistonova ljubosumna na Nicole Kidman

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Jennifer Aniston očitno ni najbolj družabne narave, izogiba se celo zvezdnikom z A liste, kot je Nicole Kidman.
Oglej si celoten članek

Le kaj muči Jennifer Aniston? Med večerjo v njeni najljubši restavraciji sta z Justinom Therouxom naletela na igralko Nicole Kidman in njenega moža Keitha Urbana. Justin se ju je zelo razveselil, Jennifer pa ga je skoraj odvlekla stran, so povedali očividci. Therouxa je to tako razjezilo, da ji je zabičal, naj odneha in mu malce časa. Nato se je na hitro poslovil, Jen pa ga je po hitrem postopku zvlekla iz restavracije, kjer ji je le povedal svoje."Kaj za vraga ti pa je," jo je okregal.

Justin vsekakor ne želi igrati gospoda Aniston, čeprav se Jen zelo trudi, da bi ga nadvladala. Bo njuna romanca prenesla igralkino posesivnost ali je pa Justin resnično tak ženskar, da ga Jen upravičeno drži na vajetih?

 






Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.