Anistonova okroglolična kot že dolgo ne

Foto: FameFlynet jennifer aniston Foto: FameFlynet jennifer aniston Foto: FameFlynet jennifer aniston Foto: FameFlynet jennifer aniston
Na Jennifer Aniston se vidi, da je Justin Theroux dober kuhar.
Oglej si celoten članek

Igralko Jennifer Aniston so ujeli na snemanju filma Cake v Los Angelesu. Fotografije so nekaj posebnega, saj so igralko ujeli brez ličil in z nekaj kilogrami več.

Jennifer sicer velja za eno izmed najbolj discipliniranih zvezdnic Hollywooda. Nekateri pravijo, da je obsedena z zdravo in nizkokalorično hrano ter telovadbo. Stradanja pa je, odkar je z Justinom, konec. To je tudi sama priznala. "V zadnjih letih sem se zredila za kar nekaj kilogramov. A izplačalo se je. Justin je odličen kuhar. Njegovi špageti carbonara so enkratni," je povedala lepotička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.