Anistonova v strahu za mater

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mamo Jennifer Aniston je zadela možganska kap. Njeno stanje je kritično.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Aniston se boji za svojo mamo Nancy. Petinsedemdesetletnico je zadela kap in mediji poročajo, da je njeno stanje kritično. Nancy naj ne bi mogla premikati dela telesa, ima pa menda tudi težave z govorom. Jennifer je takoj odhitela v bolnišnico, v teh težkih trenutkih pa ji ob strani stoji njen novi partner, igralec Justin Theroux.

Z materjo ni govorila več let

Jennifer z Nancy ni govorila 12 let. Zamerila ji je televizijski intervju, v katerem je razkrila pikantne in zelo osebne stvari iz hčerkinega življenja. Nato je Nancy objavila še knjigo in Jennifer je prekipelo. Nanjo je bila celo tako jezna, da je ni povabila na poroko z Bradom Pittom. Njun odnos se je šele v zadnjih letih otoplil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.