Anistonova že zaročena!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po le nekaj mesecih zveze sta se Jennifer Aniston in Justin Theroux odločila, da svoje razmerje tudi uradno potrdita.
Oglej si celoten članek

Viri blizu para namreč potrjujejo, da sta zvezdnika "nekako že zaročena". Jenniferin prijatelj je razkril, da imata oba po samo nekaj tednih zveze na rokah že prstana, ona pa pravi, da je občutek pravi.

Junija so Jen opazili, ko je na roki nosila zlat prstan s svojim imenom, in to le kratek čas za tem, ko je Justin nosil enakega. Na premieri filma Horrible Bosses pa je Jen imela velik diamantni prstan. Na levi roki namreč ni nosila prstana vse od ločitve od Brada Pitta leta 2005.

"Justin je bil vedno malce ciničen in pesimističen. Zdaj pa oddaja srečne vibracije, kot da je boljša oseba. Obril si je brado, zdaj je videti pravi moški. Motoristične škornje je zamenjal za Guccijeve čevlje, Jen pa ga razvaja s pedikurami in masažami," je še povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.