Anita tokrat pokazala zadnjico

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Gregor jo vabi, da pokaže svoje prsi, ta pa je na ogled postavila svojo zadnjico.
Oglej si celoten članek

V Kmetiji: Nov začetek imajo, tako kot v večini resničnostnih šovov, dekle, ki dobiva največ poželjivih pogledov. To sezono je to Anita, plavolasa Korošica, ki se je pred kratkim pritoževala, da ji Gregor nenehno govori, da naj mu pokaže svoje prsi.

Foto: Planet TV Anita Kmetija:Nov začetek Tokrat jo je kamera ujela med pleskanjem ograje. Nalogo je opravljala v zelo kratkih hlačah, ki so zadnjico komaj skrivale. Kako se zdi na začetku šova bo Anita očitno postala glavna paša za moške oči.

Tudi v svojem predstavitvenem filmu je povedala: "Najraje sem v moški družbi, zato znam tudi razmišljati kot moški. Punce, pazite se me.“ Očitno je mislila resno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:26 4. September 2015.

    Špela pokaži mi joške :<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=EuIA1iAa3Ms<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142004/kmetija-iv-ali-ljubosumje-ubija

  • 10:39 3. September 2015.

    Gregor akcija,pazi da ti ne bo kdaj žal. Lepa rita

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.