Anja iz Sanjskega moškega šokirala s spremembo

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Niti Gregor je ne bi prepoznal ...
Oglej si celoten članek

Mlado Velenjčanko Anjo Širovnik smo spoznali v šovu Sanjski moški. Kot zelo mirno dekle je hitro osvojila srca gledalcev, na koncu pa tudi (za 24 ur) sanjskega Gregorja. Četudi se je njuna skupna pot končala že naslednji dan, pa Anja ni potonila v pozabo, ampak je pljunila v roke in se posvetila svojemu Instagram profilu, kjer ji sledi vedno več ljudi in postaja vse bolj uveljavljena vplivnica.

Njeni oboževalci pa so včeraj ostali odprtih ust. Anja je bila namreč pri frizerju, ki se je res izkazal. Iz svetlolaske se je prelevila v temnolasko, lase pa so ji tudi podaljšali. "Mislim, da je bil čas za nekaj novega in da se vrnem nazaj na svojo naravno barvo las. Sprememba je ogromna in morem se še navadit BUT I LOVE IT," je zadovoljna Anja zapisala ob posnetku, pod katerim se je nabralo ogromno pozitivnih komentarjev.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:25 25. Avgust 2021.

    Ja, BRAVO, prava lepotička

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.