Anja Jenko podlegla pritisku lepotne industrije

Foto: Miha K.
Foto: Miha K.
Fotomodel in playbojeva zajčica Anja Jenko se je odpovedala svojemu zaščitnemu znaku.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Anja Jenko Čeprav je Anja zagovornica naravne lepote, se je odločila, da si popravi lepotno hibo, ki jo je motila že štiri leta.

"Nekaj let nazaj mi je zelo znana manekenka rekla, da bi si na mojem mestu operirala nos in od takrat naprej je bilo to vse, kar sem videla. Na vsakem posnetku, fotki, samo nos, nos, nos. Če ni bil v redu, smo morali fotografirati še enkrat, tako sem v nulo naštudirala vse svoje kote in pozirala tako, da je na fotki vedno izpadlo dobro. Sedaj pa sem se končno odločila. Drugače nisem pristaš umetnega videza in tega, da so že vse punce videti enako, tako da si operacij ne želim več. Se mi pa zdi, da če te nekaj tako moti, ni nič narobe, če si to popraviš in se nato bolje počutiš. Zaenkrat sem osebno zelo zadovoljna, čeprav nos še ni čisto prave oblike in bo trajalo še kar nekaj časa, da ne bo več zatečen," nam je zaupala.

Nam se je zdela hudo vroča že prej, pa vam?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:43 22. Marec 2016.

    Sponzorična tako bi ti delal,da bi ti voda v mehurju zavrela.

  • 19:19 21. Marec 2016.

    Draga Anja, a pa si pomislila na to, da te je "znana" manekenka samo malo provocirala

  • "znana manekenka rekla, da bi si na mojem mestu operirala nos in od takrat naprej je bilo to vse, kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.