Anja Jenko: Zapustila delodajalca, ki ji je prinesel slavo

Foto: Marko Delbello Ocepek
Foto: Marko Delbello Ocepek
Kontroverzna lepotička Anja Jenko se je sicer že prej gibala v estradniških krogih, a prepoznavnost po vsej Sloveniji so ji zagotovo prinesle vroče fotografije, ki jih je pred dvema letoma posnela za slovensko izdajo revije Playboy.
Oglej si celoten članek

V medijih se je sicer gibala že prej, gotovo prepoznavnost pa so Anji Jenko, modelu, podjetnici in hčerki nekdanjega politika Janka Jenka, priskrbele vroče fotografije, ki sta jih leta 2014 s priznanim  fotografom Alešem Bravničarjem za Playboy posnela pod žgočim ameriškim soncem.  

Poleg tega, da je v jeseni  leta 2014 postala playboyevo dekle in da njene obline verjetno še danes grejejo marsikatero delavnico, pa je bila nekaj časa aktivna tudi kot playboyeva zajčica. A Anja pravi, da je to honorarno delo prerasla in dober mesec nazaj uhlje, repek in seksi kostum vrnila delodajalcu, ki je iz nje napravil eno najprepoznavnejših starlet pri nas. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.