Anja Križnik Tomažin rodila tretjič tretjo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Anja Križnik Tomažin je še v tretje postala mamica. Zdaj nas je pa kar pet, je zapisala Anja, ki je že imela dve hčerki.
Oglej si celoten članek

"Pa je prišla: še ena čudovita punčka. Zdaj nas je pa kar 5. Presrečni smo," je nekdanja televizijska voditeljica, moderatorka, predavateljica in trenerka javnega nastopanja zapisala na svojem Facebook profilu. 

Očka Matej bo torej imel odslej dela s kar štirimi puncami, a na to se je lahko vnaprej pripravil, saj sta srečna starša že nekaj mesecev vedela za spol novorojenke. 

Kot je že pred časom povedala Anja, sta z možem vse tri nosečnosti načrtovala. Kako je ime sestrici Lore in Lilu, še ni javno znano.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:57 12. September 2015.

    Lore, Lilu...??....Lala, Liro, Luri..... svašta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.