Anja Križnik Tomažin zapušča televizijo

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Po 14 letih pojavljanja na malih ekranih, se voditeljica Anja Križnik Tomažin poslavlja od svojih gledalcev.
Oglej si celoten članek

Anja Križnik Tomažin nam je dolga leta krajšala nedeljske popoldneve; najprej z oddajo Tistega lepega popoldneva, nato s kuharsko oddajo Ugani, kdo pride na večerjo. A žal je tega konec, saj se bo Anja po 14 letih vodenja zdaj posvetila izključno poslovnemu coachingu, kar je ob delu na televiziji počela tudi do zdaj. Ker pa oboje zahteva celega človeka, se je simpatična voditeljica odločila za poslovni svet. "Dolgo sem razmišljala, kdaj v mojem življenju bo prišel dan, ko se bom poslovila od dela na televiziji in se popolnoma podala v poslovne vode," je povedala za Story in dodala, da jo je splet okoliščin pripeljal do te spremembe v življenju.

"Coachi pomagamo posameznikom oblikovati možne korake, ki vodijo k njihovemu napredku, pa naj bo to reševanje problemov, želja po spremembi ali želja po nadrgradnji tako sebe kot svojih poslovnih zmogljivosti," je o svoji "novi" službi povedala Anja, ki pa pravi, da ne bo trdila, da se na televizijo ne bo nikoli vrnila, saj "se zarečenega kruha največ poje".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 18:06 2. Maj 2013.

    Hvala bogu da odhaja

  • 10:08 27. Januar 2013.

    Baje so ji oddajo vzel (gledanost tam v promilih)..vsekakor pozitiven premik, če še en par oddaj ukinejo (Studio Šiti) bomo …

  • 00:48 27. Januar 2013.

    Kakršnakol je že bla oddaja, si Anja ne zasluži takih bednih komentarjev. A sploh razumete, kaj pišete? Vse to pove …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.