Anja rešila Ines

Foto: TV3 Medias Anja Koželj Foto: TV3 Medias Admir Bajrović
Anja Koželj je šov Agencija Milano zapustila prostovoljno.
Oglej si celoten članek

Iz resničnostnega šova Agencija Milano, ki jo predvajajo na TV3 Medias, sta sinoči izpadla prva dva kandidata. Komisija je odločila, da gresta domov Admir in Ines. Slednji pa na koncu ni bilo treba pospraviti kovčkov ...

Namesto nje je namreč domov odšla 19-letna Anja Koželj. Oddajo je zapustila prostovoljno, ker ji je bilo trenutno pretežko uskladiti modni svet s šolo in starši.

23-letni Admir pa je po odločitvi povedal, da je razočaran, a da ga poraz ne bo odvrnil od dela v modnem svetu.

Kandidate izbrala Yuri in Alma

Modni šov so na omenjeni televiziji začeli predvajati decembra. Po celi Sloveniji sta Yuri Bradač in Alma Mujezinović iskala manekenske talente, ki bi bili sposobni preživeti trd konkurenčni boj v svetu mode. Za razliko od ostalih modnih šovov, ki smo jih v Sloveniji že producirali, bosta tokrat zmagala dva kandidata, fant in dekle, ki prejmeta pogodbo z milansko modno agencijo Major.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.