Anna Kournikova strašljivo suha

Foto: Profimedia anna kournikova Foto: Profimedia anna kournikova Foto: Profimedias anna kournikova Foto: Profimedia anna kournikova Foto: Profimedias anna kournikova
Anno Kournikova in Enriqueja Iglesiasa so ujeli na zmenku na Beverly Hillsu. Par je skupaj že več kot 14 let.
Oglej si celoten članek

Bolj kot to, da sta za hollywoodske razmere skupaj že celo večnost, pa so bili mnogi presenečeni nad Annino krhko postavo. Njene noge so tanke kot vžigalice, tako kot tudi njene roke. Že nekaj let se govori, da je nekdanja teniška igralka zbolela za anoreksijo. Iglesias je v nekem intervjuju razložil, da temu ni tako. Pravi, da je shujšala, ker je nehala igrati tenis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:59 8. Avgust 2015.

    Po 14 letih še hodita na zmenke ?

  • 19:44 8. Avgust 2015.

    Za debel slovenski narod je vsak suh anoreksičen. Da se počutijo bolje ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.