Anna priznala svojo usmerjenost

Foto: Žurnal24 Anna Paquin
Privlačna igralka Anna Paquin je med snemanjem oglasa za pravice homoseksualcev priznala, da je biseksualka.
Oglej si celoten članek

"Sem biseksualka in to mi je všeč," je priznala Anna, ki igra v seriji True Blood, navduševala pa je tudi v filmu Možje X. Sicer pa je Anna zaslovela pri 12 letih, ko je za vlogo v filmu Klavir prejela oskarja.

 

Paquinova je zaročena z igralcem Stephenom Moyerjem, njeni prijatelji pa nikakor niso slutili, da bo spregovorila o svoji usmerjenosti.

 

To, da se je Anna zaljubila v Stephena, s katerim igra v omenjeni seriji, je presenetilo tudi njo.

 

V akciji, zaradi katere so posneli oglas, poleg Anne sodelujejo še Elton John, Cynthia Nixon, Whoopi Goldberg ter Sharon in Kelly Osbourne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.