Anne bo nova Catwoman

Foto: Žurnal24 Se bo odrezala bolje kot njeni predhodnici? (Foto: Reuters)
Potrjeno. Anne Hathaway bo v naslednjem filmu o Batmanu The Dark Knight Rises igrala Catwoman, Tom Hardy pa bo zlobni Bane.
Oglej si celoten članek

Iz produkcijske hiše Warner Bros so oznanili, da bo v tretjem nadaljevanju Batmana vloga Seline Kyle, katere alter ego je Catwoman, pripadla Anne Hathaway. Film bo režiral Chris Nolan, ki je povedal: "Navdušen sem, da bom imel priložnost delati z Anne Hathaway, ki bo odlično dopolnila našo igralsko ekipo."


 

Foto: Promo Michelle Pfeiffer V naslednjem delu Batmanove franšize, ki naj bi se pojavil 20. julija naslednje leto, bo zlobnega Banea odigral Tom Hardy, ki je z režiserjem sodeloval že pri filmu Izvor. "Vesel sem, da bom ponovno delal s Tomom in vznemirjen, da ga bom videl oživiti enega najbolj mogočnih Batmanovih sovražnikov,“ je izjavil Nolan.

Bruca Wayna oziroma Batmana bo tudi tokrat uprizoril Christian Bale.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.