Anonimnež Slovenkam ponuja drago potovanje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški, ki se mu deklet ne ljubi spoznavati po tradicionalni poti, je na enega izmed domačih forumov poslal mamljivo ponudbo …
Oglej si celoten članek

"Nimam časa, da bi hodil po gostilnah in diskotekah in tam osvajal dekleta in tam tako ali tako ne bi našel nič kaj pametnega. Zato sem se obrnil na tale forum. Torej, iščem sopotnico staro od 18 do 30 let, prijetnega izgleda, simpatično, brez otrok, samsko, veliko od 160 cm do 180 cm, ima naj manj kot 65 kg … Potovanje bova izbrala skupaj, plačal bom jaz, vendar celotni strošek ne sme presegati 4000 evrov. Lahko greva za 7 dni ali pa 14, odvisno od ponudbe, ki jo bova dobila na turistični agenciji. Zanima me potovanje zgolj preko turistične agencije, all inclusive, spanje v hotelu z vsaj 3 zvezdicami itd., nikakor me ne zanimajo hostli in podobne zadeve," se glasi oglas, ki ga je neznanec pod šifro Plačam potovanje + nudim nagrado objavil na enem izmed domačih popotniških forumov.

Za nekatere mamljiv, za druge pomiljevanja vreden oglas poleg brezplačnih počitnic ponuja še žepnino v višini 750 evrov in enak znesek ob vrnitvi v Slovenijo, če bo gospod z izbranko zadovoljen: "Poleg potovanja ti bom plačal tudi 750 evrov žepnine, ki jo bom poravnal na letališču pred odhodom, da si boš lahko kaj kupila itd. V kolikor bom s tabo zadovoljen, ti bom ob prihodu v Slovenijo dal še 750 evrov."

Dekleta zahtevajo tudi 450 evrov na dan!

Na oglas se je hitro usul plaz komentarjev, ki pa niso bili najbolj prijazni. "Kaj pa mislite, da pričakuje? Da ga bo lepo gledala 2 tedna? Pričakuje f**. Vsak dan, po možnosti večkrat na dan. In to je to", "Jaz pa pričakujem, da bo kar hitro našel mlado damo ... Današnje študentke se prodajajo že za pijačko, zakaj se potem ne bi še za stokrat višji znesek?", "Iščeš lepo žensko, sam si pa sigurno grd kot svinja. Ali jo boš stehtal, in če ima 65,5 kg, odleti? Upam, da je to zaje******* in da ženske ne bojo tok neumne kokoši, da bi nasedle in mu pisale." in "Je** ga, biznis je biznis. Če sta 2 za, zakaj pa ne? Sej 'keš pič***' se tudi ne da celo poletje po kafičih iskat bogataše, dobivajo pa same klošarje. To je naporno. Ej, a rabiš še koga za kufre nosit?" so bili le eni izmed grobih odzivov. Med njimi pa se je pojavila tudi ponudba:

"Spoštovani gospod! Za 1.500 evrov ne bo vrhunskih uslug, ampak amatersko sprenevedanje. Če želite spremljevalko na nivoju, me zanima, ampak ne za to ceno. Glede na to, da sem profesionalka in spremljam poslovneže doma in v tujini, je poleg aranžmaja moja tarifa 450 evrov na dan in za ta denar dobite vrhunsko storitev na vseh nivojih skupnega dopusta. Vsekakor pa napišite kaj o sebi, če ni vizualnega stika, ki bi ustrezal, se tarifa temu primerno tudi poviša!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:52 26. Julij 2013.

    Deklet, ki gredo v posteljo z neznancem že za en poklonjen koktejl ali steklenico brandyja, je ogromno. Tiste vrhunskega izgleda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.