Anti-LEGO copati za starše

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Posebni copati za starše, ki se jezijo zaradi razmetanih kock.
Oglej si celoten članek

Danski proizvajalec igrač Lego je skupaj s francosko oglaševalsko agencijo Brand Station oblikoval posebne Anti-LEGO copate za starše, ki se razburjajo zaradi malih kock na tleh. 

Ste že kdaj hodili čez polje razmetanih lego kock na tleh, ki jih otroci niso pospravili in se jezili? Na srečo sedaj obstaja rešitev, da se lahko zaščitite pred tem domačim minskim poljem. 

Agencija je na svoji FB spletni strani objavlila video, na katerem prikazuje, kako so copati v rumeno-rdeči barvi narejeni. 

xxx


Proizvedli jih bodo v omejeni količini 1500 parov, ki jih bodo razdelili med tiste, ki bodo na francoski spletni strani podjetja Lego izpolnili božično listo želja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.