Anže sotekmovalce pustil odprtih ust

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalce, ki so si privoščili minuto odmora, je odprtih ust pustil Anže O., ko jim je razkril nekaj, česar o njem še niso vedeli.
Oglej si celoten članek

Anže O. je dejal, da še ni bil na Triglavu, ker ni Slovenec in mu zato ni treba iti. "Mogoče res lepo slovensko govorim, a nisem Slovenec,“ je dejal. "Balkanec sem. Večino življenja sem sicer preživel v Sloveniji, a sem Balkanec.“ Almir je na to odvrnil, da se mu je zdelo, da ima "čefursko kri v sebi“

Anže sprva ni hotel razkriti, kakšne so njegove balkanske korenine, a je pod plazom vprašanj popustil. "Jaz sem posvojen. Posvojen sem iz Makedonije,“ je pojasnil Anže. "Rojstni list imam še v cirilici, ki je še danes ne znam prebrati. Ampak sem bil pa Marjan.“ Dodal je še, da svojih bioloških staršev ni nikoli spoznal, saj ni imel želje po tem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:20 2. Oktober 2014.

    Makedonci (tisti etnično čisti Makedonci) za moje pojme nikdar niso bili Čefurji. Čefurji so vsi Srbi, Kosovarji (Albanci jih ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.