Anžetovo dekle je imelo pomisleke

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Anže Oblak je tri tedne pred odhodom v šov Gostilna išče šefa spoznal svoje dekle. Kot pravi, mora zdaj nadoknaditi vse za nazaj.
Oglej si celoten članek

Anžeta Oblaka je ljubezenska puščica zadela tik pred začetkom resničnostnega šova Gostilna išče šefa. "Spoznala sva se tri tedne pred šovom, zato je bila vsa stvar še bolj naporna. Še preden sem jo spoznal, sem želel iti v Gostilno, kar sem ji takoj tudi povedal," je on njunem začetku povedal Anže. 

Seveda je imela pomisleke. Predvsem jo je skrbelo, da se bo Anže v šovu spremenil. "Povedal sem ji, da bom tak, kot sem in tocno to se je zgodilo. Podpirala me je od samega začetka in tudi ena stvar je ni zmotila." 

Po treh mesecih, ki sta jih preživela ločeno, si bosta seveda vzela čas zase. Ker Anže načrtuje odhod v Avstralijo, nas je seveda zanimalo, kako na to gleda njegovo dekle. "Nekako se še nisva poglabljala v stvar, ampak mislim, da bo šla z mano," je dejal Anže. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.