Aplikacija, ki je obnorela dekleta Instagrama

Foto: Instagram Rosie Huntington-Whitley
Navdušili z učinkom Pepelke.
Oglej si celoten članek

Vse stvari so boljše, če so posute z bleščicami. Tega se zavedajo tudi največje modne ljubiteljice Instagrama, ki so spoznale aplikacijo, ki vsako fotografijo pretvorit v bolj 'magično'. Vsaki fotografiji doda bleščice, zaradi katerih je tako selfie kot fotografija novih čevljev videti bolj glamurozno.

Aplikacija Kirakira+ je obnorela dekleta Instagrama in zdi se, da bleščicam ni ne konca ne kraja. Sicer je aplikacija stara že nekaj let, a odkar so jo 'našle' nekatere znane manekenke, je pridobila na priljubljenosti. Med njimi je tudi manekenka Bella Hadid in Rosie Huntington-Whitley.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.