April v napad s tujo pomočjo

Na prvi poletni dan je ljubitelje plesne glasbe in modernih ritmov razveselil nov hit v sodelovanju Ramusa in April, ki se že vrti po radiih in klubih.
Oglej si celoten članek

It's Summertime je skladba, ki je v trenutnih popularnih svetovnih trendih dance in klubske glasbe ter bazira na instrumentalnem delu. Skladba je nastala v koprodukciji tujih producentov. April se že nekaj časa obeta preboj v druge države, več o tem pa bo razkrila konec letošnjega leta.

Videospot v produkciji Karo Media in odličnega mladega modernega režiserja Nika Kara z današnjim dnem prihaja tudi na splet in televizijske postaje.

Sam boš šel domov, Ne bi, Ladadidej, My FB Song in Ujeta na netu, so hiti, s katerimi se je April zasidrala v ušesa slovenskih poslušalcev. Vse to pa so tudi uspehi, zaradi katerih je dobila priložnost in sodelovanje z Ramusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.