Arabci za Danico Lovenjak nudili kamele

Foto: Tomaž Mihelič Danica Lovenjak Foto: Tomaž Mihelič Danica Lovenjak Foto: Tomaž Mihelič Danica Lovenjak
Z Danico smo se pogovarjali o njej ljubi temi, o potovanjih v arabske države.
Oglej si celoten članek

Danica Lovenjak je bila v Tuniziji že trikrat, obiskala pa je tudi Egipt. Pravi, da jo arabske države navdušujejo zaradi sonca in prijetnih temperatur. Glede na to, da je Danica postavna plavolaska, nas je zanimalo, če je imela v arabskih državah kakšne težave z moškimi. "Težav nikoli nisem imela. Komplimenti pa pašejo vsaki ženski. Imam samo pozitivne izkušnje, Arabci znajo dvoriti ženskam."

Ker vemo, da Arabci včasih za ženske ponudijo kamelo, češ da bi jo odkupili, nas je zanimalo, kakšne izkušnje ima s tem: "Ah, ja. To pa je standard. To ni nič novega. Vedno pa so pristopili na prijazen način, resnično ni bilo slabih izkušenj."

Danica je bila v Tuniziji že trikrat in najbolj jo je navdušila Sahara: "Jug Tunizije je res poseben in čaroben. Sahara je čudovita, tam sem tudi spala pod zvezdami."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:14 5. December 2016.

    Kamelo za kamelji prst

  • 12:16 4. December 2016.

    Nisem vedel, da dajejo tudi kamele za koze. Sicer bi ji privoščil, da ostane pri Arabcih in bo potem mir …

  • 09:21 4. December 2016.

    Aja sej Pahorja so tud hotel za kamelo zamenjat pa je na žalost kamela dol ostala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.