Aretha Franklin ima raka

Foto: Žurnal24 Pevka ima malo možnosti za preživetje. (Foto: Reuters)
Kraljica soula Aretha Franklin je zbolela za rakom na trebušni slinavki.
Oglej si celoten članek

Pevka Aretha Franklin je zbolela za rakom enakega tipa, kot sta ga imela igralca Patrick Swayze in Michael Landon. Po navedbah zdravnikov je možnost za preživetje med petimi in desetimi odstotki. 68-letna pevka ima zaradi starosti, debelosti in slabe telesne kondicije še manjše možnosti za preživetje, pravijo zdravniki.

Kljub poročanju medijev, da je obolela za rakom, pa njena najbližja sorodnika pravita, da se pevka dobro počuti, potem ko je imela prejšnji teden operacijo. Kakšno operacijo je imela, ni znano, bila pa je uspešna.

Novembra je pevka odpovedala vse svoje koncerte do maja prihodnje leto, kot razlog pa so organizatorji navedli zdravstvene težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.