Aretha Franklin si je zlomila rebra

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Kraljica soula Aretha Franklin je prejšnji konec tedna na svojem domu nesrečno padla in si zlomila nekaj reber.
Oglej si celoten članek

Zaradi poškodbe je morala Aretha Franklin odpovedati dva koncerta v New Yorku in zasebno zabavo za 80. rojstni dan ameriškega kongresnika Charlesa Rangela. 68-letna pevka upa, da bo čim prej okrevala in lahko nadaljevala z nastopi.

Poleg zlomljenih reber pa je glasbena diva utrpela še lažje poškodbe po telesu, kljub starosti in zaradi kondicije, ki jo ima, pa pravi, da bo na odru stala v najkrajšem možnem času. Ne želi si razočarati oboževalcev, ki se veselijo brezplačnega koncerta v New Jerseyju sredi avgusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.