Aretiran na modni reviji

Foto: Žurnal24 Bruno ima očitno nove načrte.
Igralec Sacha Baron Cohen, znan kot Ali G in Borat, je vdrl na modno revijo v Milanu. Seveda so ga takoj aretirali.
Oglej si celoten članek

Komik Sacha Baron Cohen si je pridobil lažna dovoljena za vstop Teden mode v Milanu v vlogi alter ega Bruna. Sprehodil se je po modni pisti med Icebergovo predstavitvijo in povzročil precejšno zmedo.

Med manekenkami je zavladala panika in so poklicale varnostnike, vendar je Cohen vseeno izstopil na pisto. Po nekaj sekundah so ugasnili luči in igralca pospremili ven.
Ko so se manekenke pomirile, so revijo ponovili, vendar je bila oblikovalka  Agatha Ruiz de la Prada vidno razburjena.


Vzrok za Cohenov podvig je najverjetneje snemanje novega filma z naslovom: "Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Male" ali Bruno: Slastno potovanje po Ameriki z namenom ustvariti hetereoseksualnega moškega (op.p.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.