Ariana Grande po napadu ničesar več ne prepušča naključju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Pevka se skriva.
Oglej si celoten članek

Ariana Grande je po terorističnem napadu že varno prispela v ZDA. Pevka je do nadaljnjega odpovedala svetovno turnejo in se po poročanju Radaronline skriva. "Početverila je število svojih varnostnikov in se skrila pred javnostjo. Njena celotna ekipa je do nadaljnjega na dopustu,“ je razkril vir.

Ariano je napad v Manchestru, v katerem je umrlo 22 ljudi, zelo prizadel. Mediji so poročali, da je bila histerična. V času napada je bila v dvorani tudi zvezdničina mama, ki je oboževalce po eksploziji usmerjala v zaodrje in pevkine varnostnike prosila, naj popazijo nanje, dokler se kaos ne poleže in bodo lahko varno zapustili dvorano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.