Arielina mati izgubila skrbništvo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Po obtožbah, da jo je telesno in čustveno zlorabljala, je mati mlade igralke Ariel Winter izgubila skrbništvo.
Oglej si celoten članek

Chrystal Workman je izgubila skrbništvo nad najstniško hčerko Ariel Winter, ki je najbolj poznana po vlogi v priljubljeni komični seriji Sodobna družina. Poleg skrbništva je izgubila tudi vse zakonske starševske pravice, poroča TMZ.

15-letna igralka bo tako ostala v skrbništvu svoje starejše sestre, 34-letne Shanelle Gray za daljše obdobje.

Ariel je bila besna, potem ko ji je pred kratkim mati poslala rože, in je svojemu bratu poslala jezno SMS sporočilo. "Povej mami, da mi nikoli več ne pošlje rož. To je zaostalo in blazno neprimerno. Blazno. Če je mislila name, bi najprej pomislila na mojo srečo v življenju."

Pred tem je igralka priznala, da se še nikoli ni počutila bolj srečno in kot normalna najstnica, potem ko se je preselila k svoji sestri. "Moja sestra je ena najboljših oseb, kar sem jih spoznala. Pri vsem me podpira, prav tako moj svak David. Oba sta prijazna in moja največja podpornika."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.