Armani odložil oblačila

Foto: Žurnal24 Sedemdesetleniku lahko še vedno marsikdo zavida.
Slavni italijanski modni oblikovalec Giorgio Armani je za kratek čas pospravil oblačila v svoji zaščitni črni barvi ter oblekel miniaturne bele kopalke.
Oglej si celoten članek

V počitniških dneh smo si lahko ogledali fotografije premnogih zvezd, ki so svoje praznike preživele na vročih egzotičnih plažah. Svoje zagorelo in čvrsto telo se je, v 73-em letu starosti, odločil pokazati tudi slavni modni oblikovalec Giorgio Armani.

Kralja mode so paparaci ujeli na karibskih plažah, njegove fotografije v belih speedo kopalkah pa so obkrožile svet in rezultirale z vzdihi začudenja in hkratnega občudovanja. Namreč, Armanijeve mišice se lahko v svojih sedemdesetih gladko primerjajo s katerimkoli tridesetletnikom. Arni skrij se, prihaja Armi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.