Armin van Buuren je najboljši DJ na svetu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemskega didžeja Armina van Buurena so bralci revije DJ Mag že petič uvrstili na prvo mesto najboljšega didžeja na svetu.
Oglej si celoten članek

Bralci največje plesne revije so že petič odločili, da si naziv najboljšega didžeja na svetu zasluži Nizozemec Armin van Buuren. Lanskoletnega zmagovalca Davida Guetto so tokrat uvrstili šele na četrto mesto. Med prvo peterico pa so se znašli še Tiësto, Avicii in Deadmau5. "Občutek, da si spet številka ena, je fantastičen. Zelo sem hvaležen. Super je, da je prvo mesto lani dobil Guetta, ker je dokazal, kako se plesna glasba razvija," je ob razglasitvi povedal Van Buuren.

Glasove je reviji DJ Mag prispevalo na sto tisoče oboževalcev, največ pa jih je prišlo iz Amerike in Velike Britanije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.